2016. június 15., szerda

Megyünk Máltára, az MTV zenei fesztiváljára! Tartsatok velünk!


Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre Európa egyik legnagyobb zenei fesztiválja, az “Isle of MTV”, így a szervezők nagyon kitesznek magukért.

Az a megtiszteltetés ért minket, hogy meghívást kaptunk a Máltai Idegenforgalmi hivataltól az “Isle of MTV Malta“-ra. Repülőjegyet, szállást, ellátást és sajtó VIP belépőt kaptunk a rendezvényekre, és a világsztárok excluseive partijára.


Magyarországról, elektronikus zenei online bloggerként mi fogunk közvetíteni Nektek erről az eseményről.
mskyNem is mehetne tőlünk hozzáértőbb személy e fesztivál feltérképezésére, mint M-Sky barátunk, aki Ibizát is már úgy ismeri, mint a tenyerét és otthonosan mozog a világsztárok között. Nem egy dj-t kalauzolt már a buli szigeten. Málta sem ismeretlen előtte és most első kézből fogunk értesülni róla, hogy miért érdemes meglátogatni a Földközi tenger ezen kis gyöngyszemét, akár az “Isle of MTV” rendezvénye, akár nyaralás, kikapcsolódás, vagy éppen bulizás kapcsán.


Málta


Azoknak, akik hirtelen nem tudják hová is tenni Máltát a térképen: az Olasz csizma alatt, Szicíliától még délebbre a Földközi tengeren található. Az EU tagja, Európa 5. legkisebb törpeállama. Méretét tekintve kisebb, mint Budapest. Fővárosa Valletta. Hivatalos fizetőeszköze az Euró.


map-malta


Isle Of MTV Malta


Európa egyik legnagyobb (egy napos) zenei fesztiválja. Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre Máltán. Maga a rendezvény már 2002-ben elindult, de 2007-től tartják rendszeresen itt a Földközi tenger közepén. Az MTV-nek úgy tűnik, hogy bejött a kis sziget, Málátnak pedig a buli.


A fesztivál Június 28-án délután három órakor nyitja kapuit. Belépő nincs, de nagyon szigorú biztonsági ellenőrzésen keresztül lehet csak bejutni a helyszínre. Megközelítőleg 50-60.000 embert várnak.


isle of mtv malta - mix8 dj blog


Három világsztár lép fel az Isle of MTV színpadán: A Grammy-díjas angol dalszövegíró, énekes Jess Glynne, a többszörös platina lemezes rapper, Wiz Khalifa és végül az electro-house világsztár dj Steve Aoki zárja  a műsort.


Jól megnézzük Málta buli helyszíneit


Meglátjuk majd, hogy milyen lehetőségeink lesznek, de elméletben azt tervezzük, hogy M-Sky feltérképezi Máltát, hogy hol és hogyan érdemes bulizni. Már 27-én megérkezünk, és részt veszünk egy sajtófogadáson, majd a koncert végén hivatalosak vagyunk Steve Aoki afterpartijára. Másnap a Cafe Del Mar – Sunset Party-n vendégeskedünk, de hogy ezeken kívü mire futja még az időből azt előre nem tudjuk.


Ha kedvet kaptál egy máltai kiruccanáshoz, még nem késő megvenni a repülőjegyet.


Köszönet a repülőjegyekért a Wizz Air-nek, és a felkérésért a Máltai Idegenforgalmi hivatalnak.


wizzair-300




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Megyünk bulizni Máltára! - Isle of MTV Malta 2016

fesztivál, isle of mtv, malta, mtv

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!