2016. augusztus 23., kedd

Kerülj fel a dj mixeddel Mix8 podcast csatornájára, így több ezer olyan emberhez is eljuthatsz akikkel nem vagy kapcsolatban. A podcast csatornánkról a feliratkozóink telefonjukkal letölthetik, és magukkal vihetik a mixed, hogy utazás, vagy munka közben, esetleg egy buliban azt hallgassák. 


2015 májusában indítottuk a Mix8 Podcast csatornáját és azóta is töretlen az érdeklődés a mixeink iránt. A csatorna folyamatosan megtalálható az iTunes zenei podcast listáján:
https://itunes.apple.com/hu/podcast/mix8-dj-blog-mixes/id998182128


Milyen mixeket várunk?


Elsősorban a mainstream stílusban várunk dallamos, slágeres mixeket. Jöhetnek a rádiós slágerektől kezdve a clubhouse-on keresztűl bármilyen dance zenék. Szélsőségeket és monoton rétegzenéket nem kérünk – minimál is jöhet, de ne legyen unalmas. Fontos, hogy mennyire színes, lendületes a mix. Meghatározóak a zeneválasztások és a mixelések. A mix kifogástalan technikai kivitelezése és hangminősége alapkövetelmény.


A jelentkezés menete:


A Facebook oldalunkon tudsz jelentkezni privát üzenetben: https://www.facebook.com/mix8djblog/


Írj magadról néhány mondatot. Ki vagy, hol vannak fellépéseid, mi a weboldalad, vagy Facebook oldalad címe ahol kapcsolatba lehet lépni veled, esetleg egy két személyes mondatot amiben üdvözlöd, köszöntöd az érdeklődőket.


Küldj egy linket, ahonnan le lehet tölteni a mixedet! (Pl. Zippyshare, Hulkshare, Soundcloud).


Kinek a mixe jelenik meg?


Sok jelentkezőre számítunk, de nem fog mindenkinek a mixe megjelenni. Ha jelentkezel, azt itt szeretnénk megköszönni és kérünk, hogy ne sértődj meg azon, ha nem válaszolunk.

Meghallgatjuk a mixeket és az kerül fel a csatornára amelyik elnyerte a tetszésünk. Előnyben részesítjük azokat a mixeket amelyek eddig még sehol nem jelentek meg.


Mix8 Podcast letöltés:


A mixet a Mix8 podcastból azonnal letöltheted és magaddal viheted a telefonodon. Nem kell más hozzá, mint, hogy a telefonod alkalmazás áruházából letölts egy podcast programot és a programon belül rákeress a ‘Mix8’ podcastra, vagy megadd az alábbi feed címet. Ha megtaláltad, már töltheted is le a mixeket.

iTunes: https://itunes.apple.com/hu/podcast/mix8-dj-blog-mixes/id998182128
Feed: http://mix8.info/feed/podcast/mix8-mixes


ViddMagaddalAZenet-300


 




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Felhívás! - Jelentkezz a Dj mixeddel a Mix8 podcast csatornára!

dj, djmix, felhívás, podcast
Categories: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!