2015. október 6., kedd

Tippelj, szerinted hány éves a világ legfiatalabb dj-je?


4 évesen már öreg lennél a világ legfiatalabb dj-je címre. Dél-Afrikában a Talent Showban mutatkozott be Dj Arch Jr aki alig 3 évesen tekergeti a potmétereket és keveri a zenéket. A közönség pedig extázisban éljenzi és nem ő az egyetlen gyermek dj.

Én is mondtam a fiaimnak, hogy bármelyikőjük lehet dj, de előbb a diplomájukat akarom látni. Utána mindenki azt csinál amit akar. Nem minden apa van ezzel így.


SA’s Got Talent 2015: DJ Arch Jr



arch


DJ Diego – Ping


Október 14-én veszi kezdetét az Amsterdam Dance Event. Egy hatalmas fesztivál Hollandiában, ahol 80 helyszínen 2000 dj fog fellépni. Köztük az életkorával kitűnő, 14 éves Dj Diego. A fiatal lánykák már most imádják, és bár a 3 éves Archoz képest már túlkoros, a népszerűsége folyamatosan nő. Néhány hete  megjelent az első dala ‘Ping’ címmel.



A 9 éves Dj John Anthony


Dj John Anthony-ról nemrég számolt be a CBS News. John 9 évesen állt a színpadra a Tampa Sunset zenei fesztiválon. A hírek szerint 6 évesen kezdett zenélni és minden este Abletonon gyakorolt. Fellépéséhez és felfedezéséhez kis segítséget jelentett, hogy a rendezvény helyszíne, a Tampa Amfiteatrum szórakozóhely édesapja tulajdonában van.





Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Gyerekek a dj pultban - a világ legfiatalabb lemezlovasai

dj, fiatal, gyerek, young
Categories: , , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!