2015. október 1., csütörtök

Ibizán buliztak a srácok és keményen tolták. Dj-k, csajok, bulik, élmények, sztorik, információk.

Ibiza a bulik szigete. Egy különleges atmoszférájú szeglete Európának. Ha bírnád nonstop tolhatnád a bulikat 24 órában. Ibiza legnagyobb hazai ismerője Mihálszky (M-Sky) Tamás, aki a TrollDj-ben az idei élményeit osztja meg velünk amellett, hogy ellát mindenféle hasznos információval a szigetről.


Tavaly éltük meg, elmentünk egy egész napos jacht túrára. Magyarok szervezték, egy mixer srác keverte a piákat a hajón. Elmentünk Formenterára, vadul GoProzgattunk, egyszer csak láttunk ott egy félmeztelen bombázót, akiről kiderült, hogy egy brazil csaj. Nekiállt táncolni nekünk, amikor jött a palija. Róla kiderült, hogy egy amerikai fickó, akit összekukázott a világ valamelyik táján. A pasi ahelyett, hogy megsértődött volna, hogy mit kamerázgatjuk a nőjét, aki egyébként tényleg bombázó volt – gondoltam, hogy klipekbe is jó lesz – még szólt neki, hogy pucsítson be, meg feküdjön le a homokba, mert az nagyon szexi – bele is került a promó videóba – ahelyett, hogy megsértődött volna. Magyarországon meg felszívják magukat és rögtön ugranak. Ez meg mondta, hogy bébi egy kicsit rakjál rá a tűzre, hogy lássák a fiuk…” – MillerImi


M-Sky a Nikki Beach-en talált két lemezjátszót


“Két éve nyílt, Görögországból indult, első osztályú hely, 300 Euró egy üveg bor, az alatt le sem ülhetsz egy kanapéra sem. Egy régi kapcsolatom által jött a sztori – mondta, hogy hú de jó, hogy kint vagyok, zenéljek én is. Nagyon örültem a felkérésnek, de egy kicsit gondolkoznom kellett rajta, hogyan oldjuk meg. Végül is nem volt probléma, itt az internet világa, volt nálunk gép, bementem a butikba, vettem három pendriveot, az egyiket ott is hagytam a helyi diszkósnak ajándékba.
Óriási élményt tud adni valakinek egy ilyen nappali buli, aki szereti a tengerpartot, a napsütést, a kicsit lágyabb hangzást ami sokkal jobban odaillik az ilyen tengerparti buliba.” – M-Sky



Hogyan bulizz Ibizán


1000 Euró alatt el se indulj Ibizára…” – Mennyibe kerül, ha Ibizán akarsz bulizni? Mennyivel érdemes elindulni? Mennyiből jön ki a repülőút? Mennyi a szállás? Drága-e a kaja?


“Bemész egy nagyobb buliba és fél órán keresztül meg sem tudsz mozdulni, csak bámulod, hogy mi történik a fejed felett…”


Mennyit kereshetsz Dj-ként Ibizán? Melyik bulin érdemes részt venni? Milyen dj programok, milyen klubok fogadnak Ibizán? Milyen a közlekedés? Milyen a hangulat?


“Odajön hozzád a rendőr és megkérdezi, hogy milyen nyelven beszélsz és annak megfelelően mondja, hogy mit szeretne” – Közlekedés és biztonság Ibizán.


Sok sok élmény és hasznos információ lemezlovasoknak és klub rajongóknak Ibizáról a TrollDj 22. műsorában.


djk-ibiza


Troll Dj 22


A Troll Dj-ben Antal Imi és Miller Imi minden héten vendégül lát egy-egy dj-t akivel az élményeikről beszélgetnek némi szakmázással. Ezen a héten Ibizáról beszélgettek. A beszélgetést vágatlanul tették közzé.




Troll Dj. 022. M-Sky / Miller / antalimi by Troll Dj on Mixcloud




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Hogyan bulizz Ibizán? - A magyar dj-k megtrollkodták a szigetet - TrollDj-22

antalimi, ibiza, m-sky, millerimi, trolldj

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!