2015. április 29., szerda

Kibéreltek egy raktárat, ahol felépítették a színpad mását.


Betekintést nyerünk a fesztivál előtti készületekből. Kaskade volt az egyetlen aki fellépési lehetőséget kapott a Coachella nagyszínpadán. Ki is tett megáért, nezd meg hogyan!


Kaskade és az őt körülvevő management vérprofi. Ezen a szinten ezt már így is kell űzni. Nagy a tülekedés a dance iparban az első helyekért.


A videó első felében megnézhetjük, hogyan készültek az eseményre. Kibéreltek egy raktárat, ahol felépítették a színpad mását. Itt próbálták le a digitális, audiovizuális effekteket, itt tervezték meg a látványt a legapróbb részletekig.


Ez már nem spontán diszkózás. Ez egy előre megtervezett színpadi show, pontosan időzített látványelemekkel, pirotechnikai eszközökkel. Sokat tanulhatnának belőle a hazai sztárok is, hogy egy nagy rendezvényen már nem elég felmenni a dj pultba és lenyomni egy szettet. A körítéssel is foglalkozni kell. A legkisebb dj-k is beépíthetnek a műsorukba egy-két poént amiről később beszélhetnek a rajongók.


Akármekkora sztár vagy, a közönség tesz téged azzá. Kaskade-nak mndig is fontos volt a közönséggel való kapcsolata. A videó második felében a közönségének köszöni meg a támogatást néhány jelenettel.


https://www.youtube.com/watch?t=98&v=zDSpYhRCOpY




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Kaskade nem bízza a véletlenre - Coachella előkészületek

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!