2015. július 2., csütörtök

Tegnap jelent meg az Ultra Music kiadónál a videóklip. Lecsaptam rá, mint ligeti kurvára a ringlispil, azt gondoltam, hogy nagyon friss a zene. Aztán jobban utána olvastam. Jöhet egy csapatós Mix8-as napklip?


GRAND


A GRAND nem más, mint egy fergeteges elektronikus zenei show, amelynek Hollandiában az amszterdami Royal Theatre Carré (színház) adott helyet. Az RTL klub szervezésében 1200 ember tombolt önfeledten Fedde Le Grand élő show műsorára ahol a különböző közreműködő énekesek mellett légtornászok, akrobaták, maszkosok, jelmezes tánckarok létek fel. Nem hagyományos színházi technika, hatalmas látvány, fantasztikus műsor és hangulat volt.


A showból készült 6 perces aftermovie már május végén megjelent, ezzel promótálják a jegyeket már most a jövő évi GRAND show-ra. Ebben két dal lett összevágva – a Cinematic és a Miracle. A videó további különlegessége, hogy 4K felbontásban készült és így is feltöltötték a Youtube-ra. A laptopodon ne is próbáld meg lejátszani, hacsak nem egy erőgép.


Fedde Le Grand feat. Denny White – Cinematic


Tegnap ebből az aftermovie-ból a Cinematic rövidebbre vágott videóklip változata jelent meg az Ultránál. A zene mindenestre ütős, a látvány pedig önmagáért beszél. Like?



feddelegrand-cinematicOszd meg másokkal, ha neked is tetszik!




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Ezt csapassátok a hétvégén - Fedde Le Grand feat. Denny White - Cinematic - Napiklip

cinematic, fedde le grand, music, napiklip, rtl, ultra music, zene

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!