2015. július 20., hétfő

Nem fogod elhinni, de tényleg Ő diszkózik. Nem playback, hanem valóban keveri egyik zenét a másikra. Közönség pedig meredt egér módjára áll és nyújtogatja a telefonját, vagy a kameráját, hogy valamit megörökítsen ebből a varázslatos pillanatból. 


Paris Hilton Traktorral jár diszkózni


A videóból megtanulhatjuk, hogy hogyan kell pucsítani egy-egy keveréshez, és hogy a közönség leszarja, hogy milyen zenét teszel fel, ha Te vagy a botrányceleb, akkor mindenki kíváncsi rád és akar egy falatkát a népszerűségedből.

A Pachában lépett fel ahol fotósok és újságírók hada várta. Valóban Traktorral érkezett, mármint ami a dj program és a vezérlő nevét illeti. (Itt kellene megjegyeznem, hogy hol és mennyiért kapható a Traktor kontroller amivel a “művésznő” mixelt, ha valaki támogatná a blogom, de egyelőre nem teszem.)


Tényleg fura látni a közönséget, hogy csak álldogál és azt lesi, hogy mi történik. Persze a vonagláson kívül nem történik az égvilágon semmi, de utána minden havernak el lehet mesélni, hogy olyan buliban volt, ahol Paris Hilton volt a DJ.

Bár a hangot nem lehet jól hallani, annyi kivehető, hogy tényleg Ő mixelt. A master potit szintén nem tudom hogy miért kellett percenként masszírozni, hacsak a látvány miatt nem volt fontos.



Dj Paris Hilton




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Paris Hilton Traktorral jár diszkózni - Mondom! - Pucsítva keverés

dj blog, dj magazin, paris hilton, pucsítás, traktor

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!