2015. augusztus 11., kedd

Te mit tennél, ha olyan képességekkel ruháznának fel, hogy egy csettintéssel bármit megtehetnél? Filmbemutató pénteken, klipbemutató itt és most! 


Absolutely Anything filmbemutató


Pénteken mutatják be Angliában az új sci-fi vígjátékot, az ‘Asolutely Anithing’-et, melyben a különös űrlények emberfeletti képességeket adnak egy földlakónak. Szó szerint minden6óvá teszik, hogy megnézzék, mire használja a képességeit. Valahonnan ismerős ez a téma – Jim Carrey-től már láttunk ilyet.

Sajnos arról nincs információ, hogy mikor kerül a magyar mozikba, de bízzunk benne, hogy legalább angol nyelven hamarosan elérhető lesz. Ez már csak azért is lehet érdekesebb, mert a főhős kutyájának a hangját Robin Williams kölcsönözte, akinek sajnos ez volt élete egyik utolsó munkája.


Ennek a filmnek a betétdalával, egy igazi bulizenével került ismét a figyelem középpontjába Kylie Minogue aki az ufókat is képes megbuliztatni – valódi partiarcokká válnak.

Kivételesen több ruha van rajta mint máskor és visszafogottan riszálja magát, de ezt tudjuk be annak, hogy feltehetően sok kiskorú fogja megnézni a filmet.



Kylie – Absolutely Anything and Anything At All filmzene



Absolutely Anything




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Az ufók itt buliznak felettünk - Absolutely Anything

absolutelyanything, bemutató, film, klip, kylieminogue, movie, music, napiklip, trailer, video, zene

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!