2015. augusztus 27., csütörtök

Kemény lett a mai válogatás. Van benne videóblog, új EDM és magyar rap és riszáló seggű csajok, meg rajzfilm és letölthető dj mix, szóval érdemes ma is idekattintani egyet. 


Fura Csé – Nem létező lány


Kezdjük Fura Csé fura zenéjével, ami előszőr tetszett, aztán nem, aztán nem tudtam, hogy tetszik-e. Nem tudtam eldönteni, hogy primitív, vagy vicces. Nagyon határeset, segíts eldönteni!



W&W – The One


Egy tegnap megjelent újdonság ami már kósza videókban eddig is megjelent a Youtube-on, de most itt az official videó, egy buta rajzfilm. A Holland dj duó, a W&W EDM slágerére lehet csapatni.



Unfield – Amerikában #1


A kereskedelmi tv-ket alázzák a fiatalok a Youtube-on. Több százezres feliratkozójuknak tolják a saját készítésű videóikat. Unfield az egyik ilyen “Youtube sztár” 165 ezres feliratkozó táborával. Amerikai utazásáról készítette a mostani videóblogját.



Lakodalmas EDM


Ma sem maradhat el a tengerparton labdázó, pancsoló, majd este a buliban csattogó fiatalokról és djk-ről készült videóklip. Ebből kapunk még ősszel egy párat, ahogy mindenki feldolgozza a nyári felvételeit.


Ernest Codina – Mediterranean Sound



Riszálnak az orosz csajok.


A Major Lazer felvételére így tolják Novoszibirszkben. Lájk?



Peat Jr – Party Cocktail Vol.29. – podcast


Generációknak toltuk a budapesti Bank Dance Hallban a bulikat. Előbb a Váci utcában, majd a Nyugati-téren. Dj Free, Peat Jr és én (djCatana) is éveken keresztül pörgettük a lemezeket. Tegnap az én új mixem MiniMix verziója került fel a Mix8 podcast csatornájára, egy-két nap és érkezik djFree szülinapi mixműsora és ma PeatJr Party Cocktail-ját töltheted le és viheted magaddal a telefonoddal. Peti egy éve nem jelentkezett új mixszel, így örültem ennek a megjelenésnek.


partycocktail




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Huhh, ez megint kemény lett - Mix8 Dj Magazin - napi válogatás

blog, dj, djmix, edm, ernestcodina, furacsé, napiklip, unfield, w&w

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!