2015. augusztus 24., hétfő

A kerítések és szögesdrótok. Végre valaki nem csak a tengrpari táncolgatással foglalkozik. – A nyár még az utolsó napsütéses óráival kényeztet bennünket ezen a héten. Ehhez a feltöltődéshez járulunk hozzá az újdonságokkal amiket nem szabad kihagynod.


Quintino – Devotion


A 90-es évek sikerdalával indítunk. ez a Nomad – Devotion című dala 1991-ből, ami most egy EDM feldolgozásban tér vissza. Érdemes először az eredetit meghallgatni és összehasonlítani, hogy mi lett belőle közel negyed század elteltével.



BOLIER x LVNDSCAPE – Ragga


Egy ragga-dance dallal nyögi fel utolsó sóhaját augusztus végi agonizációjából a nyár ezzel a videóklippel. Előre szomorkodom az esős, borongós őszi napok miatt. Valahogy ez a dalból is átjön. Nem az a felhőtlen happydance, hanem van benne egy kis depresszió, de pont ez az ami megfog benne.



Sebastien feat. Hagedorn – High On You


Egy kellemes deephouse újdonság Sebastientől, a hamburgi dj/producertől. Ő is a még nyári emlékekből építkezik.



Fritz Kalkbrenner – One Of These Days


Július 10-én jelent meg Fritz Kalbrenner Youtube csatornáján az új klip. Összegzésként elmondható, hogy ezen a nyáron a videóklipek trendjében uralkodó volt a 80-as évek videó effektje, és a kissé homályos, elmosódott, esetenként vintage szűrővel ellátott képi megjelenítés.


A dalban a szokásos érzelmes töltetet kapjuk az igényes deepes hangzásvilágban. Aktuálpolitikai témát jelenít meg az elvágyódásról, és vágyakozásról egy élhető élet iránt.
A klipben folyamatosan jelen lévő kerítések és rácsok mellett többször felvillan a szögesdrót, ami Európában a migrációval járó konfliktus jelképévé vált.



One Of These Days




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Szögesdrótok és újdonságok - 4 dal amire szükséged lesz ezen a héten

BOLIER, deephouse, edm, Fritz Kalkbrenner, Hagedorn, kerítés, LVNDSCAPE, migráció, music, napiklip, Quintino, Sebastien, szögesdrót, zene

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!