2015. szeptember 25., péntek

Üdvözletünket küldjük a hedonisták főhadiszállásáról. Erotikától túlfűtött videókkal indítjuk a hétvégét. A pumpáláshoz és seggrázáshoz adjuk meg az alaphangot ezzel a négy frissen megjelent videóval. Vigyázz, kész, rázd!


Flo Rida – My House


Alig néhány órája, hogy megjelent a Flo Rida új videója, a lemez címadó dala a My House. Mi másról szólna, mint a csajokról, a szexről, a piálásról és a bulizásról. Indulhat a hétvége?



Burnaboy – Follow Me


Kövess és nem bánod meg. Seggrázás következik emelt szinten. A nigériai származású reggae-dance énekes és dalszövegíró tolja alánk a ritmusokat. Tegnapelőtt került fel a klip a Youtube-ra, úgyhogy még friss, meleg a pite.



Pitbull – Baddest Girl in Town ft. Mohombi, Wisin


Tudod ki az az Armando Christian Pérez? Ő Pitbull, a kubai származású, amerikai rapper. Szeptemberi slágerét a kongói Mohombival és Puerto Rociban született Wisinnel közösen készítette a legrosszabb csajokról.



Ephwurd – Duckface feat. DKAY


Egy bünti a végére. Troy Beetles a kanadai dj/producer több néven is fut. Eddig a legtöbben Datsik néven ismerték. A Duckface-szel rendesen odacsapott a kultúrának. A videóban az egyetlen értékelhető, hogy vidám és megmosolyogtat. Feltehetően a klip nélkül, ha csak a zenét kellene többször egymás után meghallgatnom, akkor kb a 3. után már pánikszerűen keresném a böngészőmön az ablakot bezáró ikont.



Kellemes hétvégét és jó seggrázást mindenkinek a bulikhoz, legközelebb hétfőn jövök ismét a friss hírekkel, zenékkel.


Flo Rida- My House




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: 4 friss videóklip a hétvégi seggrázáshoz

burnaboy, datsik, ephwurd, florida, mohombi, music, napiklip, Pitbull, wisin, zene

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!