2015. szeptember 22., kedd

Ez most a valóság, vagy a MadMax film forgatására csöppentünk? Évről évre a Amerikában, Nevadában, a Black Rock sivatagban rendezik meg a világ legextrémebb fesztiválját. Iparművészek és zenészek, a kiszáradt tó álomvilágában tanítanak elfogadni a különlegességet, az egyéniséget, a másságot.


A világtól elzártan, a sivatag magányában kovácsolódtak emberi és művészi értékek egy közös élményben. A fesztivál a fogyasztói társadalom ellenpólusaként teljes eltér a hagyományos fesztiváloktól. Itt tiltott a pénz használata, még a fellépők sem kapnak fellépti díjat. A résztvevők cserekereskedelemben szerzik be azt amire szükségük van.

Az egy hetes fesztivál végén idén is felgyújtották a középen álló hatalmas embert formáló bábút.


Az alábbiakban kiválasztottam 5 videót a legérdekesebbek közül.


Burning Man 2015 Aftermovie



Burning Man 2015 – Carnival of Mirrors



Burning Man 2015 in 90 seconds – Anna Nooshin



Drone’s eye view of Burning Man 2015



Skrillex – Robot Heart – Burning Man 2015



+1, a drónról leesett GoPro kamera


Végül, az a videó ami már bejárta a világot. A kamera amelyik leesett a drónról és a random felvételeket készített a Burnin Man fesztivál bulijáról. Később a talált tárgyak osztályán akadt a kamerára a tulajdonosa, aki ennyi vállalható részt talált a felvételek között.



burning man 2015




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: 5+1 videó a legőrültebb fesztiválról - Burning Man 2015 - MadMax a valóságban

burningman, burningman2015, festival, fesztivál, gopro

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!