2015. szeptember 8., kedd

Rövid riportfilm a BBC-től David Guetta ibizai életéről. Felelevenítik az élményeit, a klubokról, a csajokról, a tengerpartról, a giga bulikról, vagyis olyan dolgokról amikről milliók csak álmodoznak.


F*** Me I’m Famous party sorozattal találkozhattál minden csütörtökön, ha a szigeten jártál az idén nyáron. David Guetta mint rezidens mellett vendégeként olyan világsztárok pörgették a lemezeket mint Nervo, Robin Shulz, a Showtek vagy Nicky Romero, de feltűnik a fellépők között a magyar StadumX is. A teljes nyári lineup-ot itt nézheted meg.


A nyár most véget ért, van még 4 buli, ezek közül is már csak a záró partyn vesz rész Guetta. Így a nyár végén a BBC készített egy riportfilmet a dj-vel az elmúlt évek, évtizedek emlékeiről.
David Guetta életében fontos, ha nem a legfontosabb szerepet játszotta Ibiza. Innen indult és ide is tér vissza mind a mai napig. Mesél a Pvivilageről, az Amnesiáról és a két legfontosabb rezidenciájáról a Pacháról és az Ushuaiáról. A riportfilm angol nyelvű, de sok olyan fotót, videó bejátszást láthatsz amivel az érzések akkor is átjönnek, ha nem érted a szöveget. Érdemes megnézni.



DavidGuetta




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: F*** You He is Famous - Riporfilm David Gettával - Made in Ibiza

amnesia, bbc, davidguetta, ibiza, pacha, privilage, riport, ushuaia

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!