2015. szeptember 8., kedd

Igyál amennyi jól esik, csak ne aludj be tőle. Főleg ne szlapálj annyit, hogy ne ébredj fel rá, amikor alkoholos álmodban hülyét csinálnak belőled. Néhányan elkövették ezt a hibát és nagy árat fizettek érte. Itt van erre 17 bizonyíték.


Persze az alábbi képek ugyan úgy készülhettek egy-egy jól sikerült buli után is. Nem kell a hülyeségért gólyatáborba menni. Veled megtörtént már valami hasonló?


1. Egy alkotás a Képzőművészeti Főiskola gólyatáborából.


A buli végén nem mindig akad normális festővászon. Így a művész kénytelen volt hirtelen jött ihletét az áldozatunk hasán kiélni.


nealudjel01


2. Az egyensúly bajnok


Az alábbi kompozíció veszélye, hogy ha nem sikerül elsőre, és az áldozat nem alszik elég mélyen, akkor a fejére boruló dobozokra felébredhet.nealudjel02


3. A Közlekedésmérnöki kar


Ki ne vágyna arra, hogy álmában autóbotnak sminkeljék a barátai. Igazi kedves gesztus.


nealudjel03


 


4. Helyszínelés a Rendőrtiszti Főiskola gólyatáborában


Az áldozatot nem kell minden esetben körbe festeni. E célra tökéletesen alkalmasak az üres üvegek is.


nealudjel04


5. Ambuláns műtét az Orvosi egyetem gólyatáborában


Felhívnám a figyelmet a csukott állapotú szemhéj és az ajkak kifinomult, külső dekorálására.


nealudjel05


6.  A tengerbiológus


A természettudományi kar gólyatáborában hirtelen kellett megörökíteni a polip táplálkozásának egy jelentőségteljes pillanatát. Felhívnám a figyelmet az állatok szemeire.


nealudjel06


7.  Az élelmiszermérnök


2015-be a Corvinus Egyetem indított Élelmiszertudományi kart. A nyalóka akkor rendelkezik megfelelő cukortartalommal, ha jó a tapadása.


nealudjel08


8. A sportos – ja, nem


Nem tisztázott, hogy melyik gólyatáborban készült a remekmű, de feltételezzük, hogy ez nem a Testnevelési Egyetem volt. nealudjel07


9. Az építészmérnök


Az Építéstudományi Karon tanulják a hallgatók a statika fogalmát és jelentőségét.


nealudjel09


10. A csomagolástechnika


A Logisztikai és Szállítmányozási tanszék is indított gólyatábort. Az alábbi példán a csomagolástechnika tökéletes kivitelezését szemlélhetjük.  – De ezt tényleg, mégis hogyan lehetett megcsinálni az alany ajtív közreműködése nélkül? Ehhez kell a logisztika.


nealudjel10


11. Egy újabb statikai megoldás – dícséretes


A kép gólyatáborban készített hitelességét kérdőjelezi meg a háttérben felállított karácsonyfa. E tény felveti a lehetőségét, hogy nem csak gólyatáborban, hanem egy megszokott környezetben, egy unalmasnak induló buli végén is lehetsz áldozata a kibaszásnak.


nealudjel11


12. Csak egy külföldi ösztöndíjas diák


Ő sem tudta még hogy mire vállalkozik. A kerítésszaggató magyar szilva megtette a hatását.


nealudjel12


13. Turizmus-vendéglátás szak


Egyrészt, mindent be kell pakolni amire szükség lehet, ha otthonunktól távol kívánjuk tölteni az éjszakát, másrészt a vendéglátónak is pontos képet kell kapnia, hogy mi szükséges a vendégek elszállásolásához.

Párnák, szivacsok, takarók, hátizsákok – elengedhetetlen szükségletek.


nealudjel13


14. Csak néhány pénisz


Ismét néhány képzőművészre tört rá alkohol hatására az alkotási vágy. Szeretnél egy jól sikerült buli után Te is 48db pénisszel a hátadon ébredni? (nem számoltam meg)


nealudjel14


15. A divattervezők


A Könnyűipari és Környezetvédelmi egyetemen indult Divattermék Technológia szak. Itt az az anyagfeldolgozás jellegzetességeit, a folyamattervezési, -szervezési és -szabályozási technikákat oktatják, amit a gólyatáborban szemléltetnek.


nealudjel15


16. Hulladékgazdálkodás


A szelektív hulladékgyűjtésről és a környezettudatos hulladékgazdálkodásról a Környezetgazdálkodási agrármérnök képzésen szereznek diplomát a hallgatók.


nealudjel16


17. A legbrutálisabb.


Kemény lesz a másnap.


nealudjel17


 


Sok ezekhez hasonló kép kering az interneten. A fenti képek sem gólyatáborokban készültek, hanem a világhálómon akadtak fent. Nem elrettentésnek, hanem inkább figyelmeztetésnek szántam.


Félő, hogy akivel ezeket meg lehet tenni anélkül, hogy felébredne, annak már orvosi segítségre van szüksége. A fenti képek bármennyire is viccesek első ránézésre, ha az áldozat helyébe képzeljük magunkat, akkor nem biztos, hogy ugyan úgy nevetnénk.

Ilyen szintű alkoholos állapotot már mérgezésnek nevezzük ami azonnali orvosi ellátást igényel.


Én olyan barátokat szeretnék magam körül akik az ilyen helyzetemet nem kihasználva röhögnek rajtam, a világ előtt megszégyenítve, hanem inkább segítségemre vannak, vagy ezt megelőzően óvnak tőle, hogy ide jussak.


Lehet bármilyen házibuli, diszkó, fesztivál, party, vigyázzatok egymásra!




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: A gólyatábor veszélyes hely - 17 képen mutatjuk az áldozatokat

drunk, funny, gólyatábor, humor, joke, részeg, vicc

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!