2015. szeptember 28., hétfő

Bezárták a fesztivált. Hőzöngenek, a felháborodott jegyvásárlók, kiborultak a hazafelé tartók. Szervezetlenség, fejetlenség, káosz.


A Tomorrow World elekronikus fesztivál rendesen kinőtte magát. Fesztiválsorozatként a világ különböző pontjain került megrendezésre. Most hétvégén az USA-ban, Georgiában léptek fel a világsztárok, de nem mindenki tudott részt venni az eseményen aki jegyet váltott rá.


Leszakadt az ég a TomorrowWorld-ön


A Tomorrow Wolrd szervezői mindenre fel voltak készülve, csak arra nem, hogy rájuk szakad az ég.

Az időjárás nem csak a Balaton Soundon tudja megtréfálni a rendezvényszervezőket és a vendégeket. A több napos esőzés következményeként a fesztivál parkolója használhatatlanná vált. Lezárták a bejáratokat és a nem engedtek be sem személyautókat, sem a taxikat. A vasárnapi utolsó nap ugyan meg lett tartva, de csak az a 40.000 ázott veréb tudott részt venni aki a fesztivál saját kempingjében, a DreamVill-ben szállt meg. Így is rengetegen voltak, a live stream-en nem nagyon látni, hogy sokan hiányoznának.

A záróprogram utolsó fellépője, Hardwell szettje után akik nem akarták a szétázott sátrukban tölteni az éjszakát hazaindultak volna, de nem volt mivel. Sok ezren indultak neki, de nem voltak buszok, nem voltak taxik, nem engedték be az autókat, így lehetett gyalogolni. Én is rossz néven vettem volna, ha az esőben kell éjszakáznom és 20-25 km-t kell gyalogolnom az első közlekedési eszközig. Ezt felháborodott facebook és twitter üzenetekben tették szóvá. Ezek közül néhány kép bejárta már a világot.


tw01


tw02


tw03


tw04


tw05




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Botrány a TomorrowWorld fesztivál utolsó napján

botrány, eső, festival, fesztivál, tomorrowworld

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!