2015. május 22., péntek

Az elektronikus zenét ünnepeljük Júl 8-12-ig Zamárdiban. Az ország minden pontjáról özönlenek a népek a Balcsihoz. Nézem a BalatonSound programját és annyi világsztár érkezik, olyan jobbnál jobb programok lesznek, hogy nagyon nehéz a választás. Napsütés, vízpart és buli minden mennyiségben. A jegyek már rohamosan fogynak.


Nem kell már Hollandiába, vagy Spanyolországba utaznunk egy elektronikus zenei fesztiválért. A világsztárok házhoz jönnek. Mindössze a Balaton déli partjára kell leruccannunk. Zamárdi ilyenkor átalakul egy hatalmas bulivárossá. A szálláshelyek már az év elején elfogynak. A fesztivál ideje alatt fiatalok hömpölyögnek az utcákon. Megtelnek az éttermek, a kávézók, és mindenki egy eufólikus hangulatban lebeg a föld felett. A napi feladat az utazás, vagy az előző este fáradalmait kipihenni, hogy teljes mentális és fizikai felkészültséggel lehessen nekivágni az esti programoknak.


4 helyszínen 130 fellépő


A hivatalos programtáblán 4 fő színpadot találunk: Mastercard Nagyszínpad, Telekom Aréna, Terasz és Jäger Aréna. Időrendben (bár kisebb csúszások lehetnek) összesen 130 fellépőt számoltam meg.


5 nap insomnia


Július 8-án, az érkezés napján délután négy körül indulnak a programok. A legtöbb helyen bemelegítő WarmUp dj-kel. A programok reggelenként hatig-hétig is kitartanak, a délutáni napsütésből áttáncolhatjuk magunkat a következő napsugarakig. Közben volt egy éjszaka? Sokaknak lehet, hogy fel sem fog tűnni. Négy éjszaka insomnia simán belefér. Majd alszunk otthon. Az insomniáról jut eszembe, hogy Mastercard Nagyszínpad, Júl. 11, szombat: FAITHLESS


A legnagyobb világsztárok a Nagyszínpadra, és a Telekom Arénába érkeznek. A Teraszon és a Jäger Arénában leginkább hazai és külföldi underground dj-k és zenekarok váltják egymást. Tényleg itt lesz az elektronikus könnyűzene színe, java. Mindenki aki számít.


balatonsound-3


Rohamosan fogynak a jegyek és a szálláshelyek


Zamárdiban lehet, hogy a kertekben is lefoglalják az összes sátorhelyet. Rohamosan fogynak a jegyek. Ha nem akarsz lemaradni a fesztiválról, vagy nem akarsz a csillagok alatt aludni (ki akar éjjel aludni?) érdemes időben megváltani a jegyed, lefoglalni a szállásod.


Ki akar aludni? Nem akarsz, de kell!


Viccelődök az insomniával (álmatlansággal), de veszélyes lehet a szervezetre az alváshiány. Valamikor, valahol kell aludni néhány órát és a csomagokat is kell valahol tárolni.

Kempingben, hotelben, panziókban, lakókocsi kempingben, kamion fesztiválhotelben, Mastercad Flexotelben még van szabad szálláshely.

Elfogytak a helyek a Vip kempingben, a faházakban, az előre telepített lakókocsikban, az előre telepített sátrakban.


flexotel_1
flexotel_2


Mennyit is kell még aludni a fesztiválig? Itt a visszaszámláló!




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Melyik tortába harapjak? - Nehéz a választás a Balatonsoundon

balaton, balatonsound, faithless, fesztivál, program

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!