2015. május 6., szerda

Eddig is a Balatonsound volt a legnevesebb electronikus zenei fesztivál hazánkban. Ezt az idén megkérdőjelezhetetlenül megerősítik a szervezők. Olyan lineupot vonultatnak fel amire csak tátod a szád. Évről évre szinte egyre inkább válik szinte kötelezővé a megjelenés a stílus rajongóinak. Annyi fantasztikus fesztiválról írunk a Coachellától a Tomorrowlandig, hát most itt a lehetőség, hogy hazánkban is bulizz a legnagyobb sztárok műsorára. Idén Július 8-12-ig kerül megrendezésre Zamárdiban a fesztivál. Hogy kikkel partizhatunk? Csak néhány név a teljesség igénye nélkül…


Tiesto, Dyro, Axvell & Ingrosso, Nicky Romero, Zedd, Hardwell, R3hab, Vinai, Alle Farben, FAITHLESS, DVBBS, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike, Ludacris, Kaskade, Laidback Luke, Bakermat, Jason Derulo, Jack Master, AronChupa … nagyon dúrva a lista :)


A jegyárúsítás már az év elején elkezdődött, a szálláshelyek értékesítését márciusban indították. Reméljük, hogy idén az időjárás is kegyesebb lesz a fesztiválozókhoz, mert tavaly csúnyán eláztak – kívülről is.

Dagonyázás helyett legyen idén a főszerep a napsütésé, a Balatonés és a zenéé.


Ha szeretnél többet megtudni a Balatonsound fellépőiról, a fesztivál részleteiről, akkor itt találod a hivatalos oldalt.




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Őrületes lineup a Balatonsoundon

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!