2015. május 14., csütörtök

Ragad a képernyőm a latin cukiságtól. Elena Gheorghe új klipje előbb került fel a Blanco Y Negro Youtube csatornájára, mint a sajátjára. Kellemes nyári slágernek ígérkezik a rózsaszín-dömping ellenére.


Elena 1985-ben született Bukaresten. 2009-ben Ő képviselte hazáját az Eurovíziós dalfesztiválon a The Balkan Girls című számmal. Románián kívül Spanyolországban is igen nagy népszerűségre tett szert.


Töredelmesen be kell vallanom, hogy én a spanyol ismerőseimen keresztül találkoztam vele 2010-ben. Akkor ismertem meg a Disco Romancing-et, aminek a klipjét éveken keresztül forgattam.


Elena nem sok videót tölt fel a Youtube csatornájára, ahova éppen ezért csak 23.000-en iratkoztak fel. A Facebook (2 millió) és az Instagram (141.000) oldalát rendszeresen frissíti, ez látható a követők számából is.

Nem ontja magából az újdonságokat. A megjelenő dalai viszont eredményesen szerepelnek a nemzetközi porondon, a dallamos dance stílus kedvelőnél.


Elena Gheorghe – Señor Loco


Az új dalának klipje tegnapelőtt került nyilvános megosztásra a Blanco Y Negro-nál és hétfőn a Cat Music-on, ahol két nap alatt 130.000 megtekintést kapott.  Jöhet a “Bolond Úr” ? :)


https://www.youtube.com/watch?v=8ezfyVHq3AQ


Köszönjük, ha megosztod:



Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Señor Loco - 2015-ös, rózsaszín barbigörl Elenával és latin riszálással

elena gheorghe, klip, Señor Loco, zene

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!