2015. május 28., csütörtök

Milyen volt a múlt hétvégi buli? Menjünk le alfába és próbáljuk meg agyunk mélyebb rétegeiből kihámozni, hogy mi történt a szombat este. A klip megint egy rohadmányos nyúllal kezdődik, de ezen tegyük gyorsan túl magunkat. Egymás hegyén-hátán fekszenek az emberek, majd a délelőtti nap sugaraira ébredezve jön a felismerő kérdés: “Fuck. What happened yesterday?” – Vagyis: “Bassza meg! Mi történt tegnap?” Ami ez után következik, az lehetne akár a Másnaposok 4. vagy a Project X 2. is.


Dimitri Vegas & Like Mike Vs Ummet Ozcan – The Hum (videó)


majom


Who fuckin’ died? kérdéssel lép be az ajtón Charlie Sheen, Jean Claude Van Damme menekülésre kényszerít egy krokodilt a puszta üvöltésével, majd később együtt pancsolnak Charlie-val a medencében. Szerepel a videóban a majom a másnaposokból, van benne elefánt, beküldenek egy motort a medencébe… stb. Szóval szép kis paródia lett a klipből. Imádtam. :)


https://www.youtube.com/watch?v=nraOlBKQxzY


A Wall Street farkasából kiemelt hümmögés EDM verziója amúgy is egy király gegg, de amit ezzel a videóval hoztak, az minden várakozást felülmúlt. Feltételezem a brókerfilmből nem tehettek be részleteket, mert nem kapták meg hozzá a jogokat, pedig az lett volna az igazi.

Cserébe kaptok 10 perc mellveregetést és hümmögést:


https://www.youtube.com/watch?v=tcOY3U6Ekjc




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Mi a rák történt a hétvégén? - a kedvenc videónkkal felezzük a hetet -hmm

ajánló, dimitri vegas, free, hum, klip, like mike, másnaposok 4, music, project x, video, zene

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!