2015. június 24., szerda

Pitbull, Flo Rida, Armin van Buuren, Lost Frequencies, Tiësto, Oliver Helden, Dj Antoine & Akon. Dömpingszerűen megjöttek a legfrissebb zenei videók és megjelenések. Egyik sem több néhány naposnál. Garantáltan ezekre fogod rázni idén nyáron. Nyomj egy ‘Tetszik’-et, ha valamelyik bejön!


Pitbull feat Chriss Brown – Fun


Vidám latin ritmussal indítja a nyarat a kopasz rapper. Chriss Brown énekével igen jó kis kis táncolható slágert kapunk. Pitbull becsajozik, és száguldunk a motorcsónakon, verdák, buli, tenger, szóval minden van benne amit a stílus megkövetel. Fun!


Flo Rida ft. Robin Thicke & Verdine White – I Don’t Like It, I Love It


Újabb kimásolt kislemez és egy friss videó a két hónappal ezelőtt megjelent nagylemezről. A dalra már régebben felfigyeltem, az áprilisi dance mixemben már szerepelt, de most megkaptuk hozzá a videót is.

Do You Like It?


Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You


Arminnak annyi a fellépése, hogy csoda, ha marad ideje zenék gyártására. Ez mondjuk egy kicsit érezhető is az új dalon. Mr Probz közreműködésével egy trendi fesztivál zenét kapunk ami az unalmas klisékből összerakott videó ellenére egész biztos, hogy egész nyáron pörögni fog a klubokban.



Lost Frequencies feat. Janieck Devy – Reality


Bár az előző Armin Van Buuren dal nem ezt támasztja alá, a Kontor kiadó az utóbbi időben nagyon ráállt a depphouse zenékre. A belga születésű dj, producernek éppen ma került ki egy francia rádióban készített dj mixe az oldalunkra. A srác tavaly tűnt fel az Are You With Me című dalával és itt az új szerzemény. A Reality legalább annyira dallamos és fülbemászó, garantált siker a nyárra. Neked is bejön?



Tiësto & DallasK – Show Me


Tiësto odabasz. Nem finomkodja el a dolgot. Igaz, hogy a török dudájától úgy éreztem magam, mintha egy csavarhúzóval kapargatták, döfködték volna az agyam, de ez az én személyes szociális problémám. Én passzolom, de ettől még neked bejöhet a zene. Tegnap jelent meg a klipje.



Oliver Heldens & Shaun Frank – Shades Of Grey


Színtén egy két hónappal ezelőtt megjelent zenét vittek videóra, de minek. A zene úgy jó ahogy van, míg a videó egy elég értelmetlen és bugyuta történetet mesél el. A szürke árnyalataiban (és itt nem az 50 árnyalatról van szó) megjelennek a színek és végigbulizzuk a napot, de csak egy csaj lehet a nyerő, aki belebúgja a panda fülébe, hogy ‘every shade of grey…‘. Persze közben előkerül a klipben a rohadmányos nyúl is, de egy ilyen betépett sztoritól nem is vártam mást. A zene továbbra is király.



Dj Antoine feat Akon – Holiday


A dal annyira friss, hogy még videó sincs hozzá. A franciák tolták fel a Youtubra. Dallamos, latinos, gitáros, kellemes, kicsit nyálas, ahogy azt Akon dalaitól megszokhattuk. Hamarosan ehhez is érkezik a tengerpartos, motorcsónakos, medencés, bulizós videó, de addig érjétek be az audió változattal, mert itt a Holiday!



Ha legalább egy bejött a felsoroltak közül, ne felejts el nyomni egy ‘Tetszik’-et!  – Köszi!


cool_beach_party




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: A csapból is ezek fognak folyni idén nyáron - 7 seggrázó sláger

ajánló, armin van buuren, Dj Antoine & Akon, Flo Rida, Lost Frequencies, music, Oliver Helden, Pitbull, tiesto, video, youtube, zene

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!