2015. június 1., hétfő

Ezzel a címmel jelent meg egy botrányos írásom ma reggel. Na nem nagy, csak egy kis vihar volt a biliben. 10 perc elteltével levettem, de tudom megállni, hogy ne írjak róla. Hiszen a blog azért van, hogy megosszam veletek a gondolataim.


Nem könnyű királynak lenni.


Ismeritek a viccet?


A megboldogult lekerül a pokolba. Odalent minden országnak a saját üstjében forrnak a kárhozott lelkek az idők végezetéig. Odaérnek a magyarok üstjéhez és megkérdezi a szerencsétlen:

– A magyarok üstjét miért nem őrzi senki?

– Minek? Ha valaki ki akar mászni, azt a többiek úgyis visszahúzzák – érkezik a válasz az ördögtől.


Ez a tipikus magyar mentalitás. Nem a jót keressük egymásban, hanem azt, hogy mibe lehet belekötni. Ha nekem szar, legyen szar a másiknak is, dögöljön meg a szomszéd tehene is.


A Mix8 Bloggal semmiképpen nem fikázni szeretnék. Főleg nem a saját szakmámat, a dj-ket. – Mert én még szakmának tekintem. – Inkább szeretném a dj-k megítélését a saját eszközeimmel, lehetőségeimmel egy picit emelni. Megírom a jó dolgokat, kiemelem az arra érdemes rendezvényeket, mixeket, zenéket, dj-ket.

Ha viszont azt látom, hogy valaki a tevékenységével éppen az ellenkező hatást éri el, rombol, azt szóvá teszem. Így volt ez ma reggel is.


Adott egy nagyon fiatal és tehetséges magyar dj, (immár név nélkül írom), akinek a Beatporton jelennek meg a zenéi, aki saját lemezkiadót alapított, akit rendszeresen hívnak külföldi fellépésekre a világ számos pontjára.  Szerencsére gyorsan jött számára a siker, gratulálok is hozzá. Ezt a sikert viszont kezelni is tudni kell. Nem mindegy, hogy milyen képet mutatok dj-ként, milyen példakép vagyok a sikereimmel a többi fiatal szemében. Főleg nem mindegy, hogy a nemzetközi téren milyen bizonyítványt állítok ki Magyarországról. Meg kell tanulni kezelni a közönséget, a rajongó tábort, a tömeget. Meg kell tanulni kommunikálni is.
A siker felelősséggel jár, ha tetszik, ha nem. – Idealista lennék? –


Mindössze 10 percig volt kint a cikkem ami rendesen felkavarta a darázsfészket. Egy közös barátunk szerencsétlen módon, akarata ellenére szintén érintett lett. Az Ő kérésére levettem a cikket. Örülnék, ha válasz lépésként az általam kifogásolt tartalmak is eltávolításra kerülnének.

Mostanra kicsit lehiggadtam az első felindultságomból. Nem áll szándékomban senkit megszégyeníteni, ezért írom ezt a bejegyzést is az érintettek megnevezése nélkül, de nem megyek el szó nélkül amellett, ha valaki szégyenbe hozza a magyar dj-ket.


Ha érdemes lesz rá, szívesen írok a jövőben ennek a dj-nek a sikereiről is. Pont azért vettem le a cikket, mert örülnék, ha a magyarok üstje köré is őrök kerülnének, mivel egymást segítve akarnak majd kimászni az üstből.




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Hey Mr. Dj, miért vagy ekkora paraszt?

dj, siker, vélemény
Categories: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!