2015. június 3., szerda

Örömmel kaptam néhány perce az emailt, miszerint a Dj Szövetség kitette a főoldalára a Mix8 híreit. Azt írták, hogy bekötötték, vagyis a legfrissebb híreink mostantól a Magyar Lemezlovas Egyesület oldalán is automatikusan megjelennek. Üdv a partnereink között! 


Én csak írogatok és lehet, hogy nem is feleslegesen. A blog úgy indult, hogy kitört belőlem a folyamatosan munkálkodó közlési kényszer. Az elmúlt néhány évtized a szakmában azt eredményezte, hogy rengeteget tudok írni erről a témáról és még több új információ érkezik napi szinten.


Ha valakit ezt hasonlóképpen foglalkoztat és érdeklődő olvasók találnak rám, az külön öröm számomra. Van kinek leírnom a gondolataim, van kivel megosztanom az újdonságokat, a híreket.


Dj Szövetség oldalán a Mix8


djszovetseg02


A Mix8.info hírei kikerültek a Dj Szövetség főoldalára. Minden friss hírünk azonnal megjelenik, gondolom az RSS csatornánkat használva. Egy RSS olvasóval Te is feliratkozhatsz, hogy rendszeresen megkapd a legfrissebb híreket a telefonodra.


A Dj Szövetséget lehet dicsérni, lehet szidni, elveikkel lehet azonosulni, vagy lehet azokat vitatni, egy dolgot nem lehet, figyelmen kívül hagyni. Több mint 10 éve, (2002-óta) fogja össze a dj társadalmat. Az ország minden szegletében dolgozó 35 területi képviselő több, mint 1000 lemezlovas érdekét képviseli regionális szinten. Azt, hogy ez a képviselet és ez az összefogás milyen eredményű, innen az íróasztal mellől elég nehéz lenne értékelnem, de nem is célom ebben a bejegyzésben. Egy biztos, nincs más jelentősebb szervezet az országban ami hasonló tevékenységet folytatna.


Cikkeimet azért szerkesztem, hogy a saját lehetőségeimhez mérten változtatni tudjak egy kicsit a dj-k megítélésén. Tegyek valamit azért a szakmáért amire sok évvel ezelőtt feltettem az életem. Örülök, ha ez az ambícióm másnak is átjön és köszönöm, hogy a Dj Szövetség a megosztásával támogat ebbéli munkámban.




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Mix8 hírek a Dj Szövetség oldalán

blog, dj blog, dj magazin, dj szövetség, hírek, mix8, partner

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!