2015. június 5., péntek

Sok magyarországi klub küzd a problémával, hogy mivel vonzza be a vendéget az éjféli műsorkezdés előtt. Íme egy jó példa, bár első hallásra elég betegnek tűnik. Ez a londoni party szakít minden trenddel. A belépéstől kezdve egészen a távozásig folyamatosan kapod az ingereket.


Regression Session


A felnőtt játszóház és klub egyben. Nagy betűkkel írom, SZÓRAKOZTATNAK! Hiszen ezért mész bulizni.


A 18-25 éves korosztály imádja. Hiába válnak felnőtté, valahol belül mindenki gyermek marad. A medencében is képesek vagyunk önfeledten pancsolni. Ez a műsor előhozza belőled a játékos, gyermeki éned. Végre egy olyan rendezvény ami nem a drogról és a szexről szól. Itt valóban vidámság, játék és buli fogad. Arcfestéssel (mivan?), légvárral (mondom légvárral!), labdákkal, lufikkal, játékokkal és természetesen jó zenével várnak. Olyan ez, mint egy nagy házibuli, amit ki nem hagynál semmi pénzért.


Az ötlet annyira sikeres, hogy Londont követően újabb városokban is szervezik már a partikat és ott vannak a legnagyobb fesztiválokon is. Ez a Regression Session.


Az alábbi videókat a bulikban rögzítették:



Kedves dj-k és klub tulajdonosok! El kell érjük, hogy a vendég jól érezze magát nálunk, hogy szívesen töltse az idejét velünk. Úgy jöjjön be hozzánk, mint régi ismerős, aki hazatér. Tessék szórakoztatni, mert mi vagyunk a vendégért és nem fordítva.


regression session




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Beteg ötlet? - Klub és játszóház felnőtteknek

london, party, regression session

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!