2015. június 25., csütörtök

A hétvégén lezajlott Hollandiában a Defquon.1 Hardstyle fesztivál. Ennek 20 perces záróakkordját nézheted vissza a videóban. Elképesztő a látvány. Ha nézed, semmiképp ne a telefonodról tedd, hanem teljes képernyőn HD felbontásban!


Defquon 1. fesztivál vége show


A Defqon 1 fesztivál 2003 óta kerül évről évre megrendezésre Hollandiában (vagy Ausztriában), június közepén. A kemény vonalas Hardstyle, hard techno, hardcore, hard house és hard trance, mint zenei stílusok mellett mindig is híres volt a látványáról, mellyel egy egyedi, mesevilágbeli környezetet teremtenek ezeknek a zenei stílusoknak.

Ezen a hétvégén is lezajlott a zenei fesztivál, melynek az ‘The EndShow’-ját, vagyis a 20 perces fesztiválzáró műsorát nézheted vissza. Őrületes a látvány, a fények, a lézerjátékok, a pirotechnika.

Tisztelettel ajánlom a figyelmébe minden rendezvényszervezőnek, fénytechnikusnak, technikai eszközök üzemeltetőjének és elsősorban a diszkók tulajdonosainak a látványt. A zene és fények, valamint a pirotechnika szinkronja a zenével, a hangulatváltozások megjelenítése ámulatba ejtő.

Tudom, hogy egy ilyen megvalósítása pénz kérdés, de amíg sok klub tulajdonos még 2015-ben is úgy áll a kérdéshez, hogy minek a buliba fénytechnikus, az emberek nélküle is jól érzik magukat, csak felesleges pénzkidobás, addig nem árt erről is beszélni.

Nézd és láss csodát!



defquon1-endshow




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Így kell bezárni egy fesztivált - döbbenetes látvány

defqon 1, fesztivál, hardstyle, látvány, pirotechnika, tech, video

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!