2015. június 23., kedd

A Mix8 Podcast csatornáról a legjobb dj-k mixeit töltheted le a telefonodra, hogy magaddal vidd és akár internet kapcsolat nélkül is hallgathasd. Nem kell hozzá más, csak egy ingyenes podcast program.


Mix8 Podcast


Almás készülékkel (iPhone, iPad) használd a gyári Podcast programot. Teljesen ingyenes. A Mix8 Podcast-et megtalálod az iTunes podcast kínálatában. Iratkozz fel a csatornánkra és rendszeresen kapod a mixeket!


Androidra (Pl: Podcast Addict), vagy Windows Mobile operációs rendszerre (Pl: i Podcast) is számtalan megoldást találsz podcast programra. Keresd őket az alkalmazás áruházadban.


Ha megvan megfelelő podcast programod, akkor keress rá a Mix8 Podcast csatornára, vagy add meg manuálisan a címet. Ha van lehetőség, keress az iTunes listában.


Az iTunes-on erre a linkre kattintva találsz meg közvetlenül:
https://itunes.apple.com/hu/podcast/mix8-dj-blog-mixes/id998182128


Ha a podcast programodnak kézzel kell megadnod a csatornánk címét (Feed), akkor ezt írd be: http://mix8.info/feed/podcast/mix8-mixes


Ha megtaláltad a csatornánkat a podcast programoddal, akkor iratkozz fel rá (Subscribe), hogy rendszeresen megkapd a legfrissebb mixeket.


ViddMagaddalAZenet-1200




Az eredeti cikket képekkel, videókkal itt találod: Mix8 Podcast - Vidd Magaddal a zenét!

djmix, mix8, podcast
Categories: , ,

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Iratkozz fel az RSS csatornánkra! Kövess a Twitteren!